Claus Hansen fra DHF modtog prisen som "Årets Talentudvikler 2015"

Prisen ”Årets talentudvikler 2015” blev i dag tildelt ungdomslandstræner og talentchef i Dansk Håndbold Forbund Claus B. Hansen.

Prisen tildeles af vidensnetværket TALENT-DK, som har til formål at tilvejebringe og formidle viden, erfaring og inspiration om talentudvikling af talenter. TALENT-DK er startet op på initiativ af Københavns eliteidrætsorganisation Team Copenhagen, som i det daglige er sekretariat for netværket.

Sportschef i Dansk Håndbold Forbund Ulrik Wilbek fortæller om Claus B. Hansen i indstillingen:
”Han er en nysgerrig type, der hele tiden søger viden om de nyeste tendenser indenfor talentudvikling.Disse tendenser forsøger han at implementere i sit arbejde med de unge spillere. Han er kendt for at komme rundt i alle kroge af DHF systemet og er utrolig velanskrevet i håndboldmiljøet uanset om det handler om elite eller bredde. Samtidig skaber han store resultater med sine ungdomslandshold senest ved VM for U21 drenge, der foregik i Brasilien. Her lykkedes det at hjemføre sølvmedaljer trods savnet af flere store profiler. Men så gør Claus bare andre til store profiler, og så lykkes de. Fra den seneste ungdomslandsholdsårgang har vi i dag allerede omkring 50 spillere i ligaen. Et ekstremt højt tal, der bevidner, at Claus også har været med til at grave et lag dybere i udviklingsarbejdet, så de næstbedste også bliver elitespillere.”

Generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen beskriver endvidere Claus B. Hansen som en skattet ambassadør for dansk håndbold med en stor lyst og evne til at dele sin viden og tanker med omverdenen.

Dansk Håndbold Forbund har netop besluttet at forlænge det succesfulde samarbejde med Claus.

Læs flere nyheder